Theodor mitt lilla mirakel

Ett lyckat recept för mig att bli gravid är:

En bag in da Box, massa underbart snack och en lycklig stund (läs sex) med en man jag knappt kände ( en vän till en vän) ett engångsligg helt enkelt. ( Mannen är dock inte delaktig i vårt liv så jag kommer inte nämna han igen.)

Theodor en liten ”olycka” som lyckades simma snabbast och hitta till mitt ägg. 6 år utan preventivmedel och aldrig förr har jag blivit gravid. Kunde jag göra annat än att behålla bebisen som plötsligt skapats i min mage?

2 veckor och 1 dag gick jag över tiden sen blev jag igångsatt. Efter 36 timmars smärta på förlossningen så va han äntligen ute. Vackrare än någon annan bebis låg han nu på mitt bröst och det enda jag kände var tomhet, kände ingen lycka eller kärlek. Jag rörde han inte ens, jag har ju hört att man direkt ska känna en kärlek man aldrig innan känt men så kände inte jag. Förmodligen var det en blandning av utmattning och chocken av att jag faktiskt hade blivit gravid, trodde ju i flera år att jag inte kunde få barn och nu plötsligt låg det en liten, liten pojk på mitt bröst.

Den första som höll i Theodor va min mamma sen minns jag faktiskt inte om det va min bästis Christina som också va med uppe på förlossningen som höll i honom eller om min mamma la tillbaka Theodor på mitt bröst. Svårt att minnas detaljer när man varit vaken mer än två dygn och kämpat för kung och fosterland med att trycka ut den ”lilla” bebisen ur ens vagina. En bebis kan tyckas vara så liten när man håller den i ens famn men den är allt annat än liten när den ska ut ur ett hål som inte är större än 10 cm i diameter.

När krystvärkarna var som värst så måste jag erkänna att jag några gånger önskade att jag bara skippat det där vinet den där kvällen 9 december, men det har jag aldrig önskat igen som tur är.

Theodor är mitt lilla perfekta mirakel..

20170923_093602.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: