Den galna veckan

Då var det dags att flytta till vår nya lägenhet, en super fin 3:a på 100 kvm med stor balkong och bara 5 min från stranden och centrum. Kände att 6 månader i den förra lägenheten räckte, super fin lägenhet men 15-20 min från stranden och ca 40 min från centrum, lite för långt bort även om jag tycker om att promenera mycket så blir det för långt när det är 40 grader på sommaren.

Planerat allt in i minsta detalj, Theodor skulle gå lite längre på dagis hela veckan så jag kunde ta taxin fram och tillbaks och flytta alla min grejer men helgen innan blir han förkyld och får en ögoninflammation vilket innebär att han måste stanna hemma från dagis och då går mina planer i stöpet. Nu får jag istället ta med den stackars lilla pojken i taxin och åka fler gånger fram och tillbaks än jag tänkt, som tur är så är Theo på gott humör och hjälper mig så mycket han kan. Men hjälpa menar jag ju givetvis stjälpa, springer runt, plockar ur saker jag packat ner i resväskorna, går iväg utomhus när jag släpar alla tunga resväskor, leksaker, mikro, barnstol etc etc . I slutet av veckan när jag lyckats flytta det mesta så har ögoninflammationen fortfarande inte släppt så jag bestämmer mig för att åka in till sjukhuset. Där rekommenderas att vi stannar över natten för observation för det visar sig att Theo fått en undre luftvägsinfektion till början på en lunginflammation, Theo får dropp och antibiotika hela natten och dagen efter får vi åka hem med en antibiotika kur. Duktiga killen som fick nål i handen, grät inte alls mycket trots att dom först fick testa på andra handen då dom inte hittade några synliga blodkärl. Imponerad över hur gott humör han var på hela tiden på sjukhuset.

På lördag var vi äntligen hemma och då var det dags att packa upp allt, alltid kul att flytta till nytt men själva flytten hade jag kunnat skippa.  Kanske skulle ta och bli rik? Dom kan ju omöjligt behöva flytta sina grejer själva…?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s