En underbar helg

Att året om leva och bo i ett semesterparadis har absolut sina fördelar, det mest positiva är att man slipper ha ångest för att hemresedatumet närmar sig när man njuter av sin semester som mest, för mig är det tvärtom då flygresan hem till Sverige är en semester.

Att kunna leva som man är på semester dagligen året om är en dröm så få upplever men som många skulle kunna uppleva om dom bara vågade lämna tryggheten i Sverige och prova vingarna utanför landets gränser. Livet är för kort för att inte uppfylla sina drömmar, jag lever dag för dag och fullkomligt älskar det, men jag vet att det levnadssättet tyvärr inte är för alla. Mångas lycka ligger ju i ett 8-17 jobb, bilda familj, skaffa bil och hund, ett helt vanligt Svensson Svensson liv tyvärr är det inget för mig, men alla har vi olika sätt att se på den daglig lycka.

Nu har hösten kommit till Alanya och när solen lyser med sin frånvaro så blir det faktiskt så kallt i luften att jacka är ett krav, även halsduk om de blåser kyliga vindar. Solen brukar komma och lysa med sin närvaro dagen efter ett rejält åskoväder med kraftig nederbörd. När solen lyser så brukar temperaturen ligga på runt 20 grader, människor flockas på uteserveringar, i parkerna, på lekplatser och tro det eller ej även på stranden, man se folk ligga i bikini och försöka få en fin bränna. Själv älskar jag att ta med Theo tidigt på morgonen och gå upp för berget till Kleopatra slottet, dock har vi inte lyckats gå upp så tidigt att vi hunnit med att se soluppgången men ska försöka få till det denna helgen.

”Lycka är där ditt hjärta befinner sig och ditt hjärta befinner sig i din kropp”

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s