Solnedgång

Tog med mig Theodor till stranden idag för att se på den vackra solnedgången dock kom vi lite försent och molnen blockade det mesta av den sista solen.

Att vara på stranden i december är inget jag är van vid men jag skulle absolut kunna tänka mig att göra de till en vana eftersom de är så otroligt vackert. Havet var i uppror idag och vågorna var högre än jag någonsin upplevt dom här i Alanya. Jag känner mig alltid så tillfreds när jag är på stranden jag undrar vad det beror på?

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s