Halsont

Det sista jag har tid för just nu är att bli sjuk även om de vore bättre att bli det innan jag och theo ska flyga hem nästa vecka.

Hostat som en galning senaste veckan men ikväll kände jag hur halsen började göra ont, ömmar när jag sväljer. Att bli sjuk nu är inte ett alternativ för mig då jag har en super rolig sak inbokad för mig och Theodor på söndag, tyvärr kan jag inte avslöja vad de är förens efter julafton. Jag försöker alltid se det positiva i det negativa, ett leende på läpparna så kommer så kommer allt bli bra!

En god natts sömn sägs ju vara den bästa medicinen.

Natti natti

Sweet Dreams 💕

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s