1 vecka kvar

Då var det bara en veckan kvar tills jag och Theodor flyger hem till Sverige över jul och nyår. Kul att träffa alla där hemma men kylan är inget jag ser fram emot. Vi flyger från Gazipasa, Alanya vid midnatt den 21:e, mellanlandar i Istanbul och där blir vi tyvärr sittandes i 7 timmar innan flyget lyfter mot Göteborg. Vi kommer landa i Göteborg någon gång runt 11 på förmiddagen, kommer vara helt slut eftersom jag inte kommer kunna sova något, får helt enkelt vila med Theodor när han sover middag.

På kvällen har jag dragit ihop ett gäng med vänner, vi ska bowla och sen gå vidare och käka på en nyöppnad restaurang i stan är super exalterad, längtar så mycket!!

Mina vänner är dom bästa vännerna som finns och trots att vi bråkat och kommit i luven på varandra så finns dom alltid där när jag behöver dom.

Till mina underbara vänner, ja kommer alltid finnas där för er, I vått och torrt, 4-ever tills dagen vi inte längre finns på denna jord.

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s