Nya naglar

Jag älskar verkligen att fixa mina naglar, har gjort de några år nu tack vare att min finaste bästis Christina som tog med mig till hennes nageltjej en gång. Ja gör de dels för att ja tycker de känns så mycket kvinnligare att ha långa fina naglar och dels för att ja biter på mina naglar och detta är det perfekta sättet att sluta. Att bita på naglarna och fingrarna är de många som gör och när man gjort de tillräckligt länge så blir de en väldigt svår vana att bryta tyvärr, då får man lov att fuska och göra förlängning.

Idag vaknade jag och Theo närmare kl 8 så vi fick skynda oss att fixa allt och dra eftersom ja skulle lämna Theo på dagis och hinna till salongen till kl 9, dem ligger på andra sidan stan så tyvärr kom ja 10 min sent iofs så är de inte något ovanligt för mig att komma försent haha. Jag är så bedrövligt dålig på att passa tider, skäms på mig. Eftersom ja blev sen hemifrån hann ja inte äta frukost vilket ja snabbt insåg va ett misstag eftersom ja va på salongen i 4,5 timma. Blev både manikyr, nytt sett och rengöring av händerna allt för bara 200 lira, ca 350 kr. Wohoo känner mig som en helt nya kvinna, åtminstone en snyggare tjej än när ja klev in på salongen 😉

Puss

15 kommentarer

  1. Jag tycker att det är så sjukt fint med fixade naglar men jag har faktiskt aldrig testat att göra några. jag är dock väldigt sugen på att testa så blir nog att göra det. Så fina naglar du har 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s