Jag Vs resväskan

Att resa iväg på äventyr är det bästa jag vet, de värsta jag vet är dock att packa resväskorna, att ha med sig ett barn på ett år bygger bara på min frustration. Medans Theodor var på dagis idag bestämde jag mig för att köpa klart mina julklappar, när de kommer till jul blir man ju oftast extra shopping sugen vilket ja självklart blev och köpte mycket mer än vad som får plats i mina resväskor.

Nu sitter ja här på golvet och försöker spela tetris med alla sakerna. Känns helt omöjligt att få plats med allt men skam den som ger dig heter de ju! Vi får helt enkelt se om det är någon där hemma som blir utan julklapp eller om ja lyckas lösa de här pusslet.

Merry Christmas 🎅

9 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s