Nytt år nya möjligheter

Nu har ja varit tillbaka i Turkiet i några veckor efter julfirande hemma i Sverige! De första som slog mig var hur fruktansvärt kallt de är här på vintern. Tempen låg på runt 5 grader dom första två veckor på det nya året, trodde ja skulle frysa ihjäl när ja gick fram och tillbaka till dagiset på mornarna! Nu har ja dock fått höra att de varit den kallaste vintern dom haft här på 30 år, som tur är har vädret vänt och de är ca 13-17 grader på dagarna nu. Dock regnar det nästan dagligen men nu känns de i luften att våren är på väg och de gör mig väldigt lycklig. Våren är min favorit årstid, så mycket förväntningar på sommaren. Så underbart att kunna vara ute och bara gotta sig i värmen. Ser väldigt mycket fram emot att spendera våren och sommaren här nere, finns så mycket man kan göra och en sak är säker, ja kommer aldrig tröttna på solen och värmen.

I mitten av månaden så blev ja sjuk, vaknade en morgon och kände hur illa ja mådde. Fick gå på toan och där rann de verkligen ur mig, hade kramper i magen i lite mer än en vecka. Första dagarna när jag var sjuk visste ja inte hur ja skulle klara av att hämta Theo på dagis, fick använda en av hans blöja i min byxa ifall ja plötsligt skulle få akut diarré haha! Nu kan ja skratta åt de, dock var de inte lika roligt att sitta i taxin med en chaufför som ville prata om allt mellan himmel och jord när man mådde som ja gjorde! Förlorade 4,5 kilo på köpet vilket ja inte alls är ledsen över dock är ju svälta sig de sämsta sättet att förlora vikt på men har man ingen matlust och allt bara rinner rakt igenom så blir det ju tyvärr så. Anledningen till att ja blev sjuk är för att ja åt ägg kvällen innan, gjorde äggröra och såg att ena ägget var lite grumligt tänkte blir ja förgiftat så är de garanterat därför. Knäppa

ja som tänkte så och ändå åt ägget, men de luktade ju inte illa. Ja brukar ha mina ägg upp till en månad längre i kylskåpet än de står på bäst före datum. Dom håller ju så mycket längre än de står men på grund av EU regler så måste dom sätta kortare datum, helt idiotiskt när man då slänger massa bra mat.

What doesn’t kill you makes you stronger 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s