Sol och vår i luften

När man vaknar en lördag och inser att himlen är blå och de är ca 20 grader den 2 feb de är då man vet att man gjorde rätt val i att flytta ner till Alanya! Hemma snöar det och är bedrövligt kallt men här kan ja sitta barbent och sola på balkongen, kontrasten är ju underbar!

Jag va ju bara tvungen att ta med mig Theodor ut och käka tidig middag, sitta på uteservering när solen är framme är ju obligatorisk tänkte jag. Ett otroligt bra val kände jag när vi satt där och åt och tittade på alla människor som kommit ut för att fira solen närvaro. Sol och värme har ju en tendens att få människor på väldigt gott humör.

En bild säger mer än tusen ord så tänkte att texten min inte skulle bli så lång idag utan bilderna får tala för sig själva. Ja måste bara ge en eloge till restaurangen för att dom har världens godaste Bläckfiskringar, har blivit helt kär i det här nere. Dom vet verkligen hur dom ska tillaga dom för att dom inte ska bli sega. De är såååååå gott…

The sun is shining so be happy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s